Har du en remiss?

Kundtjänst

Har du några frågor, funderingar eller vill du boka tid för din hund? Tveka inte att kontakta oss! Vi är här för att hjälpa dig och din hund på bästa möjliga sätt. Fyll i formuläret nedan eller använd de angivna kontaktuppgifterna för att nå oss. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig och din hund till Vasanosen.

Här hittar du all viktig fakta från hur du bokar ett besök, till hur du hittar till kliniken

Vi är här för dig och din hund på alla sätt vi kan. Hos Vasanosen har vi flera alternativ för dig att nå oss – oavsett om du vill ha svar på dina frågor, boka en behandling, skicka en remiss eller bara hitta hit. Välj det som passar dig bäst, och vi ser fram emot att guida både dig och din hund mot en bättre hälsa och välbefinnande.

Boka behandling

Du bokar enklast en behandling via vår online-bokning hos bokadirekt. Tryck på knappen nedan så kommer du direkt till våra sida där du väljer behandling, tidpunkt och sedan betalar du som vanligt. Välkommen!

Hitta till oss

Vasanosens klinik
Upplandsgatan 26
Odenplan, Stockholm

Med tunnelbana
Grön linje till Odenplan

Hitta hit med Google Maps

Remiss

Har du en remiss till oss? Då kan du skicka in den via formuläret här nedan, du kan också maila remissen per mail till oss via susanna@vasanosen.se, eller be den som skrivit remissen skicka den till oss.

Öppettider

Vardagar: 08:00-17:00 eller enligt överenskommelse

Helger: Stängt eller enligt överenskommelse

Sociala Medier

Instagram: Vasanosen 

Facebook: Vasanosen

Vår klinik

Vi öppnar våra lokaler 2024. Skriv upp dig för nyheter!

Givetvis får du ett härligt öppningserbjudande via mejlen av oss som tack för att du skriver upp dig.