Har du en remiss?

Friskvårdskontroll

På Vasanosen förstår vi att din hund är mer än bara ett husdjur. Vi är här för att hjälpa dem återfå rörlighet, glädje och livskvalitet.
  • Förebyggande hälsokontroll
  • Skräddarsydd vård
  • Ökad livskvalitet och glädje

En friskvårdskontroll ger dig kontroll över din hunds välmående

Vi vet att din hund är mer än bara ett husdjur. Det är en älskad familjemedlem som förtjänar kärlek, vård och en rörelserik tillvaro. Hos Vasanosen tror vi på att en sund hund är en lycklig hund. Med en friskvårdskontroll kan vi upptäcka eventuella rörelseinskränkningar, muskulära spänningar eller små skador som hunden kan ha dragit på sig i tid, innan det blir ett större problem. Mitt i hjärtat av Stockholms Vasastan välkomnar vi dig och din hund till en plats där välbefinnande och glädje står i centrum.

Aktiverar hela kroppen

En träningsform som aktiverar den djupt liggande och stabiliserande muskulaturen.

Förbättrad hållning

Genom att utmana din hund att balansera på rörliga ytor hjälper vi till att förbättra hållning och kroppskontroll.

Rolig och lekfull träning

Balansbollsträning är inte bara effektiv, det är också roligt! För den lite mer försiktiga hunden kan det hjälpa till att bygga upp dess självförtroende och självkänsla.

Ligg steget före

Hur fungerar det?

Under en friskvårdskontroll går vi tillsammans igenom hundens nuvarande motion och träning. Vi tittar på hunden när den rör sig och gör en genomgång av hunden för att få en bild av dess muskel- och ledstatus. Beroende på vad genomgången visar, avslutar vi med behandling och/eller träning, samt ger rekommendationer för fortsatt träning och behandling.

Viktig information

En friskvårdskontroll ersätter inte en veterinärundersökning. Om du misstänker skada eller sjukdom hos din hund, bör du alltid rådfråga veterinär först.

Friskvårdskontroll

  • Förebyggande 
  • Rekommenderas 1-2 ggr/år
  • Behandling och träning
  • Ökad livskvalitet och glädje

Vanliga frågor

Jag har en remiss till er

Om du har fått en remiss till oss så skickar du in den vår kontaktsida. Du kan även läsa mer om remisser här.

Vad är en friskvårdskontroll?

En Friskvårdskontroll är en noggrann bedömning av din hunds hälsotillstånd och träningsbehov. Genom att identifiera eventuella problemområden i tid kan vi förebygga skador och säkerställa att din hund är så frisk och aktiv som möjligt.

Vad händer under en Friskvårdskontroll?

Vid en Friskvårdskontroll går vi igenom din hunds nuvarande motion och träningsvanor. Vi utför rörelseobservationer, analyserar muskel- och ledstatus och skräddarsyr en behandlingsplan baserad på din hunds individuella behov.

Hur ofta bör jag boka en Friskvårdskontroll för min hund?

Frekvensen av Friskvårdskontroller beror på din hunds ålder, hälsostatus och aktivitetsnivå. Generellt rekommenderar vi att du bokar minst en gång om året, men vid behov kan vi anpassa planen efter din hunds specifika behov.

Hur bokar jag en Friskvårdskontroll hos Vasanosen?

Det är enkelt att boka en Friskvårdskontroll hos oss. Du gör det genom att klicka på länken här, där kan du också se aktuellt pris på kontrollen.

Vi öppnar våra lokaler 2024. Skriv upp dig för nyheter!

Givetvis får du ett härligt öppningserbjudande via mejlen av oss som tack för att du skriver upp dig.