Har du en remiss?

Våra tjänster

Vi är passionerade om att ge ditt fyrbenta familjemedlem det allra bästa. Vår expertis i hundrehabilitering går hand i hand med vår kärlek till hundar, och det är här i Stockholms mysiga Vasastan som vi skapar magi för dina pälsklädda vänner.

Våra tjänster ger dig trygghet

Friskvårdskoll

Vår Friskvårdskoll är en grundlig bedömning av din hunds hälsostatus och träningsbehov. Perfekt för första besök eller för att säkerställa din hunds fortsatta välmående.

Elektroterapi

Elektroterapi skapar smärtlindring och förbättrad rörelseförmåga. Med vår skicklighet inom elektrisk stimulering erbjuder vi en skonsam och resultatinriktad metod för att främja bättre hälsa.

Balansbollsträning

Med vår Balansbollsträning utmanar vi din hunds balans och stabilitet genom anpassade övningar på mjuka ytor. En aktiv och rolig träning som stärker muskulaturen och förbättrar ledstabiliteten.

Laser

Upptäck fördelarna med laserbehandling – en smärtfri metod som minskar obehag, inflammation och främjar läkning. Ge din hund en skonsam och effektiv väg till bättre välbefinnande.

Massage

Ge din hund njutningen av terapeutisk massage som förbättrar rörligheten och lindrar muskelspänningar. En avkopplande och givande upplevelse för din fyrbenta vän.

Vibrationsplatta

Aktivera din hunds muskler och öka rörligheten med vår Vibrationsplatta. En modern och anpassningsbar träningsmetod som ger din hund bättre styrka och balans.

Hundfrisör

Vår professionella Hundfrisör erbjuder klippning och trimning som ger din hund en fräsch och välvårdad look. Ge din hund en skön och snygg upplevelse hos oss.

Vattentrask

Vattentrask är en skonsam och effektiv träningsmetod som används i vattenmiljö för att främja din hunds rörlighet och rehabilitering. Ge din hund den bästa möjligheten till återhämtning.

Remiss

Vi tar emot remisser från veterinärer för att säkerställa en komplett och individuell vårdplan för din hund. Lita på vår erfarenhet och expertis för bästa möjliga resultat.

Vi öppnar våra lokaler 2024. Skriv upp dig för nyheter!

Givetvis får du ett härligt öppningserbjudande via mejlen av oss som tack för att du skriver upp dig.