Har du en remiss?

Vi samarbetar för din hunds välmående

På Vasanosen sätter vi din hunds välmående i fokus och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga vård och rehabilitering. Vi tror på att ett nära samarbete med andra aktörer inom djurvårdssektorn är nyckeln till att uppnå framgångsrika resultat för din hunds hälsa. Här delar vi med oss av hur detta samarbete kan se ut både före och efter din hunds besök hos oss.

Före besöket hos Vasanosen

I vissa fall kan det vara fördelaktigt att först konsultera med en legitimerad djursjukgymnast eller veterinär. Det kan vara när din hund har specifika tillstånd, diagnoser eller efter genomgången operation. Denna första bedömning eller vårdplan ger oss en grundläggande förståelse för din hunds hälsotillstånd och eventuella behov av rehabilitering.

Samarbete med legitimerade aktörer

Vi samarbetar tätt med andra aktörer inom branschen som har legitimation, som djursjukgymnaster och veterinärer. Deras bedömningar och rekommendationer ger oss värdefulla insikter och underlag för att planera den mest lämpliga rehabiliteringsstrategin för din hund.

Efter besöket hos Vasanosen

Efter att din hund har genomgått den initiala bedömningen eller vårdplanen hos en legitimerad aktör kan rehabiliteringen fortsätta hos oss på Vasanosen. Våra utbildade Canineopater är specialiserade på hundhälsa och rehabilitering, och genom att bygga vidare på den tidigare bedömningen kan vi anpassa våra behandlingsmetoder och träning för att maximera din hunds resultat.

Samarbete för bästa resultat

Det nära samarbetet mellan olika aktörer garanterar att din hund får en heltäckande vård och rehabilitering. Vi kombinerar vår specialiserade kunskap med andra legitimerades expertis för att skapa en anpassad vårdplan som tar hänsyn till både fysiska och medicinska aspekter. Resultatet blir en helhetslösning som syftar till att optimera din hunds hälsa och välmående.

På Vasanosen arbetar vi med ett holistiskt synsätt och en samverkande strategi för att säkerställa att din hund får den bästa möjliga vården och rehabiliteringen. Genom att kombinera vår expertis med andra aktörers insikter kan vi skapa en positiv och effektiv påverkan på din hunds hälsotillstånd.

Vår värdegrund

Värdegrund

Vi omfamnar passion, empati och akademisk skicklighet som våra främsta värden. Genom att erbjuda individuell anpassning, samarbeta med veterinärer och andra experter, samt ge personlig och kärleksfull service, sätter vi hundens välmående och ägarens tillit i fokus.

Vision

Vår vision är att skapa en värld där varje hund får den vård och kärlek den förtjänar. Genom att bygga broar mellan ägare, hundar och vårdexperter strävar vi efter att bli en pålitlig och innovativ resurs för hundägare och deras trogna följeslagare.

Mission

Vår mission är att förbättra hundars livskvalitet genom passionerad och kvalificerad vård. Med djup empati och akademisk kunskap strävar vi efter att skapa individuellt anpassade behandlingslösningar som hjälper varje hund att leva ett lyckligt och hälsosamt liv.

Passionsdriven vård

På Vasanosen går vi utöver det vanliga. Vår passion för djurhälsa driver oss att erbjuda en verklig förbättring av hundars liv. Med vårt team av erfarna och empatiska terapeuter, samt starka samarbeten med branschexperter, strävar vi efter att skapa individuellt anpassade lösningar som verkligen gör skillnad. För oss är varje hund en viktig del av sitt ägares liv, och vi är här för att ge dem den kärlek, omsorg och expertis de förtjänar. Välkommen till en plats där passion möter vård och där ditt hunds välmående är vår största drivkraft.

Vi öppnar våra lokaler 2024. Skriv upp dig för nyheter!

Givetvis får du ett härligt öppningserbjudande via mejlen av oss som tack för att du skriver upp dig.