Har du en remiss?

Din hunds hälsa är vår största belöning

På Vasanosen strävar vi efter att inte bara erbjuda en tjänst, utan att skapa en verklig förändring i din hunds livskvalitet. Vår hängivenhet till detta mål är djupt rotad i vår passion för hundar och vår starka kompetens inom djurhälsa. Varje steg vi tar, varje behandling vi utför och varje interaktion vi har bygger på vårt engagemang för att se hundar leva sina bästa liv. Dessutom är vår personal certifierad!

Hundar är både vår passion och vårt största intresse

Vi tror på att vara mer än bara en vårdgivare – vi är partners i ditt hunds välmående. Vår kärlek till djurhälsa genomsyrar allt vi gör, från det noggranna utformandet av våra behandlingsplaner till den omsorgsfulla hanteringen av varje hund som besöker våra toppmoderna lokaler. Vårt mål är att skapa en miljö där din hund känner sig trygg, bekväm och väl omhändertagen.

Med en djup respekt för varje hunds unika behov och en önskan att se dem leva sina liv fullt ut, är vi fast beslutna att erbjuda en hundvård som sträcker sig bortom det vanliga. Vårt arbete är mer än bara en tjänst – det är en möjlighet att förändra, förbättra och berika livet för hundar och deras ägare. Välkommen till Vasanosen, där passion, kompetens och kärlek till djurhälsa är hjärtslaget i allt vi gör.

Vårt dedikerade team består av utbildade Canineopater (hundfysioterapeuter), som har en djup förståelse för hundens anatomi och fysiologi. Denna specialiserade utbildning gör att vi kan skapa individanpassade behandlingsplaner som är optimala för varje hund. Med vår expertis i kombination med vår passion för hundar och deras välmående, kan du vara säker på att din hund är i de bästa händerna när du väljer Vasanosen.

Vår värdegrund

Värdegrund

Vi omfamnar passion, empati och akademisk skicklighet som våra främsta värden. Genom att erbjuda individuell anpassning, samarbeta med veterinärer och andra experter, samt ge personlig och kärleksfull service, sätter vi hundens välmående och ägarens tillit i fokus.

Vision

Vår vision är att skapa en värld där varje hund får den vård och kärlek den förtjänar. Genom att bygga broar mellan ägare, hundar och vårdexperter strävar vi efter att bli en pålitlig och innovativ resurs för hundägare och deras trogna följeslagare.

Mission

Vår mission är att förbättra hundars livskvalitet genom passionerad och kvalificerad vård. Med djup empati och akademisk kunskap strävar vi efter att skapa individuellt anpassade behandlingslösningar som hjälper varje hund att leva ett lyckligt och hälsosamt liv.

Passionsdriven vård

På Vasanosen går vi utöver det vanliga. Vår passion för djurhälsa driver oss att erbjuda en verklig förbättring av hundars liv. Med vårt team av erfarna och empatiska terapeuter, samt starka samarbeten med branschexperter, strävar vi efter att skapa individuellt anpassade lösningar som verkligen gör skillnad. För oss är varje hund en viktig del av sitt ägares liv, och vi är här för att ge dem den kärlek, omsorg och expertis de förtjänar. Välkommen till en plats där passion möter vård och där ditt hunds välmående är vår största drivkraft.

Vi öppnar våra lokaler 2024. Skriv upp dig för nyheter!

Givetvis får du ett härligt öppningserbjudande via mejlen av oss som tack för att du skriver upp dig.